Bevepe Logo    
Verf, vernis & Oliën Onderhoud Chemicaliën Kleuradvies

Historiek

Al meer dan 50 jaar is BEVEPE aktief op de verf- en vernismarkt. Gesticht in 1946 door de heren Beke en Van Poucke met distributie van chemicaliën werd snel beslist om vanaf de jaren 50 verf te produceren voor de doe-het-zelver en professional. Dhr Roger Van Poucke besloot toen de firma volledig over te nemen om zijn visie door te drijven om in 1960 te verhuizen naar de Nijverheidstraat 7 in de gebouwen van de voormalige Union Cotonnière.

Gespecialiseerd in gebouwenverven en industriële toepassingen werd "'t verffabriekske" algauw een vaste waarde in de Brugse regionen. In 1990 verhuisde BEVEPE naar de Blauwe Toren. Dhr Van Poucke vond opvolging in zijn dochter Mevr Van Poucke en zijn klein-zoon Dhr Op de Beeck die de dagelijkse operaties nu volledig in handen hebben.

Vandaag

BEVEPE is industrieel, sympathiek en no-nonsens en dit wil het blijven. Wij richten ons naar de doe-het-zelver, professioneel en dealer en willen hen nog sterker binden door continue vernieuwing van verven die harder, beter verwerkbaar en vooral het milieu zo min mogelijk belasten. Wij willen U, als klant, veeleer verwennen met nieuwe sprankelende kleuren en nieuwe technologieën.

Medewerkers

Yves Op de Beeck
Yves Op de Beeck
Guido Mouton
Guido Mouton
Viviane Van Poucke
Viviane Van Poucke
 
Franky Coene
Franky Coene
Frederick Van De Vijver
Frederick Van De Vijver
Kwaliteit en service is geen drijfveer meer,
het is een feit.